streda 5. decembra 2007

6. oktober 2007

Spominala som uz niekedy Jorgeho? Ako clovek, ktory mi sprostredkoval tuto staz, si zasluzi par riadkov.
Jorge je Aiesecar zodpovedny za stazistov prichodiacich do Armenie, doteraz teda za moc vela veci zodpovedny nebol, kedze my 4 co sme tu, sme prvi stazisti v Armenii :)
Ked som teda nasla v databaze staz v Armenii, on bol moja komunikacna osoba, on mi pomahal vybavit viza, on mi sprostredkoval interview s Colombom, on mi poskytoval vsetky potrebne informacie...
Jeho pisana anglictina je dost zla - msnkovali sme spolu mesiac hadam kazdy druhy den, ale ked sme sa stretli nazivo, zistila som ze pisanie je oblast anglictiny v ktorej je najsilnejsi. Ale inak je to zlaty chlapec.
A byva cez ulicu oproti nasmu bytu, takze si vidime do okien :) Obcas zbehnem na navstevu, ma neskutocne milych rodicov. Dnes som bola u nich na obede. A musim sa pochvalit ze som spanielsku konverzaciu s rodicmi zvladla vyborne. Jorge samozrejme moc s prekladom nepomahal, takze ked sme si nieco nerozumeli, pouzivali sme ruky - nohy. Rozpravali sme sa o vaznych temach - o ekonomicko-politickej situacii na Slovensku a v Kolumbii, o tom ako vnimam Koumbiu teraz a predtym, o nasich rodinach... je to fasa pocit, ze po nejakych 6 tyzdnoch som schopna viest normalnu konverzaciu :) A to ma motivuje ucit sa este rychlejsie, aby som sa dorozumela vzdy, vsade a s kazdym :)

Žiadne komentáre: